Albayulia.kgmPrijs van droge transformatorAandachtspunten tijdens de productie

  • vrijgavetijd:2022-04-30 07:51:55
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:191
  • Korte omschrijving:

    Albayulia.kgm,Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator,Albay

Artikel inhoud

Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator,Albayulia.kgmDesign van droge transformatoren, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, naast de nauwkeurige meting van het koude filterpunt van de gemengde olie en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Albayulia.kgmWanneer de stookolie wordt gemengd met verschillende soorten nieuwe olie of voor olie wordt gebruikt, is het ook nodig om hoge en lage temperatuur test en slib te verrichten en de ophoping van het slib te observeren. De ophoping kan niet worden bereikt. De resultaten van de werking van het mengsjabloon zijn niet dat de oorspronkelijke olie zeer slecht is, zodat het kan worden beheerd en gebruikt op een gemengde manier.

Elektrische transformator-installatie

Gorontalo.kgmHet geluid van droge transformator komt van

Look van olie van de radiator

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.


Albayulia.kgmPrijs van droge transformatorAandachtspunten tijdens de productie



Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, zoals verkleuring gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

De visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, vervorming, offset, kraak,Albayulia.kgmtransformator van de herstelkamer, lossing, ontbranding, rook, olielekkage, verbroken band, kortsluiting van het circuit, ophanging van vuil, etsen en troebelheid, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

Verbetering van de kwaliteitLook van olie van gietijzeren delen

Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

lekkage van olie op elektrische lasstand


Albayulia.kgmPrijs van droge transformatorAandachtspunten tijdens de productie



kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

Betaalbare prijsIn het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen,Albayulia.kgmTechnologie van transformatoren, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, het is zeer klein.

Veel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de elektriciteitsdistributietransformatoren. In feite kan de transformator worden aangesloten voor de proefwerking na zorgvuldige inspectie vóór kapitaalinvesteringen. Tijdens de proefperiode moet je aandacht besteden aan de volgende punten. Of er abnormaal geluid, lawaai en trillingen zijn, of er abnormale geur zoals de geur van cokes is, en of er verkleuring veroorzaakt door gedeeltelijke oververhitting. Ventilatie is goed. Daarnaast moeten we ook aandacht besteden aan de volgende aspecten.

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

Albayulia.kgmDe isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Korte invoering van de nullijn van de transformator

Albayulia.kgmOverige productinformatie
  • Saint NazaireVast hydraulisch hefplatformEr zijn nog steeds veel problemen in de recyclingindustrie

    Saint NazaireVast hydraulisch hefplatformEr zijn nog steeds veel problemen in de recyclingindustrie

  • AlmeloNameHydraulisch platform hijsplatformSlijtage en falen

    AlmeloNameHydraulisch platform hijsplatformSlijtage en falen

  • XinleMobiel hijsplatform hydraulischEen lichtpuntje in de marktvraag

    XinleMobiel hijsplatform hydraulischEen lichtpuntje in de marktvraag

  • peitaihoHydraulisch hefplatform met geleiderailActief en stabiel

    peitaihoHydraulisch hefplatform met geleiderailActief en stabiel

  • peitaihoHalfautomatisch hydraulisch hefplatformHeeft u professionaliteit nodig, waar moet u op lette

    peitaihoHalfautomatisch hydraulisch hefplatformHeeft u professionaliteit nodig, waar moet u op lette

  • peitaihoMobiel hydraulisch hefplatformBasiskennis van bediening

    peitaihoMobiel hydraulisch hefplatformBasiskennis van bediening

  • peitaihoHydraulische instapbrug kopenNauwkeurigheidsanalyse

    peitaihoHydraulische instapbrug kopenNauwkeurigheidsanalyse

  • Champini sur MarneVaste elektrische hydraulische instapbrugWat is het unieke prestatievoordeel?

    Champini sur MarneVaste elektrische hydraulische instapbrugWat is het unieke prestatievoordeel?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!